navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zaboravljena glumica

Bila je slatkica iz "Prljavog plesa", a onda je operacijama uništila karijeru: Evo kako danas izgleda

Jennifer se na audiciji za film izdvojila iz mase djevojaka zahvaljujući svojem nesavršenom licu, koje je u međuvremenu operacijama deformirala

Objavljeno: 18.11.2019. u 08:09
get url
text

Nekoć holivudska slatkica, a danas zaboravljena glumica. Jennifer Grey proslavila se 1987. kada je osvojila svijet svojim senzualnim plesnim koreografijama koje je otplesala sa Patrickom Swayzeom u "Prljavom plesu", jednom od najromantičnijih filmova svih vremena. 

Od izlaska filma prošlo je već više od 32 godine, a njegov sjaj i popularnost i dalje ne blijede. Priča o tinejdžerki Baby, koju je odglumila Grey, i njenoj ljetnoj romansi s instruktorom plesa Johnny Castleom, kojeg je utjelovio Swayze, pokazala se bezvremenskom pa je mnogima i dalje jedna od omiljenih filmskih romansi. 

Jennifer se na audiciji za film izdvojila iz mase djevojaka zahvaljujući svojem nesavršenom licu, koje je u međuvremenu operacijama deformirala. Iako je Jennifer željela promijeniti svoj izgled na bolje i popraviti svoj vrlo prepoznatljiv nos - korekcijom je zapravo zapečatila svoju holivudsku karijeru. 

Njene su nesavršenosti bile ono što ju je činilo posebnom i lako prepoznatljivom, a kada ih je estetskom hirurgijom uklonila - nestalo je njene slave i uspjeha. Nakon velikog uspjeha "Prljavog plesa" Jennifer se ranih 1990-ih podvrgla dvijema opearacijama nosa. Rezultat je bio takav da su je i njezini prijatelji jedva prepoznavali - a kamoli obožavaoci. 

Hollywood odjednom više nije bio zainteresiran za slatkicu koja odlično pleše, a sama Jennifer godinama kasnije opisala je svoje iskustvo s operacijama kao iznimno negativno.