Bila je toliko gojazna da nije mogla da diše: Danas se svaki muškarac okreće za njom

Objavljeno: 02.06.17 u 11:13

Kada se Laura Perez prvi put pojavila na televiziji, imala je 270 kilograma. Zbog ogromnog viška je u potpunosti zavisila od pomoći muža, od pomjeranja u invalidskim kolicima pa do intimne higijene.

Laura Perez
Laura Perez

Redovno je uz sebe imala bocu kiseonika da bi uopće mogla da diše. A onda se prijavila za emisiju "My 600-lb life". Tada je njen suprug Joe istaknuo da mu smeta činjenica da sve mora da radi za nju. Međutim, kako su kilogrami krenuli da se tope a Laura postajala sve samostalnija, suprugu je počelo da smeta to što se odjednom osjetio kao višak.

U prvoj turi je Laura izgubila fantastičnih 136 kilograma. Ali nije tu stala, i kilogrami su odlazili jedan za drugim.

Ono što je uslijedilo kao iznenađenje jeste činjenica da je njen brak počeo da se raspada nakon što je smršala.

Muž nije želio da se Laura zaposli i počne da zarađuje, a gledaoci su primijetili i da postaje sve nesigurniji. Iako nisu zvanično potvrdili razvod, na njenoj Facebook stranici više nema slika sa mužem, što se može shvatiti kao signal da su se razišli.

I tako se desio pravi fenomen - muž je ostavio nakon što je drastično smršala i još važnije, konačno postala samostalna, što prilično govori o njegovoj nesigurnosti. Laura danas radi, izgleda fenomenalno i sudeći po njenim slikama, srećnija je nego ikad.