open-navfaktor-logo
search
U fokusu hipermarket
Bingo City Center u Sarajevu počinje sa radom u subotu 12. septembra
Bingo City Center od 12. 9. 2020. konačno u Sarajevu!
08.09.2020. u 15:40
get url
text

- Ovo je prva faza otvorenja u kojoj očekujemo da kupcima svoja vrata otvore hipermarket Bingo Plus, dm, Cocozebra, Caffe slatičarna Vatra, Juicy bar Bum Bar, Cvjećara Art, Optika Loris, Pixel mobile shop,  Nakit Swiss & Jewellery, frizerski salon Change studio, IQOS, apoteka Pharmacy i poslovnica BH pošte - navode iz Binga.

Poseban doživljaj posjetiteljima će biti kupovina u hipermarketu koji se proteže na čak 10.700 m2. Riječ je o hipermarketu koji je zamišljen kao mjesto na kojem kupac može pronaći baš sve što mu treba, a sve po prepoznatljivim Bingovim cijenama. Povoljno i sve na jednom mjestu je slogan koji krasi ovu modern trgovinu. Jedinstven ambijent na odjelima Galerije okusa, Pet shopa, vinoteke, Techno i Fashion shopa, ali i ostalih odjela, oduševit će i najzahtjevnijeg potrošača. Ovaj market sa devetnaest blagajni će sigurno postati omiljeno mjesto za sve vrste kupovine u Sarajevu.

U sklopu hipermarketa je i kutak za predah, gdje će kupci moći konzumirati hranu kupljenu na gastro odjelu, pekari ili delikatesu.

- Sigurni smo da će veliki Bingo za velike želje oduševiti brojne posjetitelje, posebno one koji vole ići u velike kupovine i pronaći sve na jednom mjestu. Mnogi će se obradovati i drugoj fazi otvorenja kada će prve posjetitelje primiti Cinestar kino s 10 dvorana na 3.100 m2, kao i ostali poslovni prostori, uključujući restoran i igraonicu koji se prostiru na 4.250 metara kvadratnih - dodaju iz Binga.

Bingo City Center zauzima površinu od 44.500 kvadratnih metara te će svojom veličinom i kvalitetom ponude predstavljati neponovljivo iskustvo shoppinga. Iz Binga napominju sve posjetitelje da poštuju propisane higijensko-epidemiološke mjere, a u skladu s tim za prvih nekoliko hiljada posjetilaca osigurali su zaštitne maske.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.