open-navfaktor-logo
search
Iskusni pivot
Bivši kapiten bh. rukometaša donio tešku odluku
Tako sam odlučio. Svakako ostaje na mlađima. Neće to ništa trpiti, Vranješ i Burić su dovoljno dobri, tu je i Gafar Hadžiomerović, rekao je Toromanović
14.01.2020. u 20:59
get url
text

Pivot rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i njen bivši kapiten Muhamed Toromanović nakon poraza od Francuske na Evropskom prvenstvu najavio je kako je ovo najvjerovatnije bila njegova posljednja utakmica u dresu nacionalnog tima.

- Vrlo vjerovatno. Tako sam odlučio. Svakako ostaje na mlađima. Neće to ništa trpiti, Vranješ i Burić su dovoljno dobri, tu je i Gafar Hadžiomerović - rekao je Muhamed Toromanović nakon utakmice za Sport1.ba, a zatim se osvrnuo u na utakmicu sa Francuzima:

- Nismo trebali ovoliko izgubiti. Igrali smo odlično prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu ne znam šta se desilo da smo izgubili toliko lopti, da su oni imali toliko kontri. Napravili su veliku razliku, što po meni nije realno stanje. Iako su Francuzi, Francuzi. U prve dvije utakmice imali su loš dan, a danas su pokazali ko su u svijetu rukometa. Mi smo dobili jednu veliku školu, a nadam se da će buduće generacije imati prilike da budu redovni učesnici velikih takmičenja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.