open-navfaktor-logo
search
Anel Hadžić
Bivši Zmaj otkrio da je bio u pregovorima sa Sarajevom, najavio dolazak na Koševo
Nakon što je za FK Sarajevo potpisao Tino Sven Sušić, glasno se govorilo kako će na Koševo doći Izet Hajrović, fudbaler zagrebačkog Dinama i Anel Hadžić, igrač mađarskog Videotona.
15.02.2020. u 12:58
get url
text

Igrač Modrih brzo je demantovao kako će pojačati redove aktuelnog bh. prvaka, a ostalo je nejasno hoće li Hadžić doći u grad na Miljackoj.

Nekadašnji bh. reprezentativac i čovjek koji je poznat kao veliki navijač Sarajeva, u razgovoru za Life.ba otkrio je šta se proteklih dana sve dešavalo.

- Moram priznati da sam pregovaro, do posljednjeg dana prijelaznog roka, sa klubom za koji navijam od malih nogu. Izuetno korektan je bio Emir Hadžić ispred Bordo tima. Baš se potrudio da sve završi i imali smo obostranu želju da pojačam redove bh. prvaka. Ipak, nisam uspio završiti neke stavari sa klubom u Mađarskoj. To je razlog što neću ove polusezone doći na Koševo - istakao je Hadžić čiji ugovor ističe za nekoliko mjeseci.

Igrač kojeg navijači Sarajeva izuzetno cijene otkiro je planove za budućnost.

- Naredni mjesec doći ću na najveći bh. stadion da pratim jednu utakmicu tima sa Koševa, a onda ćemo nastaviti pregovore za ljeto kada bih, konačno, mogao ostvariti svoju, ali i želju navijača i obući bordo dres - završio je Hadžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.