navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Presadio kosu

Bjegunac Zdravko Mamić pokazao novu frizuru

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić nakon dugo vremena pojavio se u javnosti. I predstavio je novi imdž.

Objavljeno: 23.04.2023. u 19:15
get url
text

Nekadašnji čelnik Dinama pojavio se u Banjoj Luci na finalu ATP 250 turnira u kojem je Dušan Lajović sa 2:1 savladao (6:3, 4:6, 6:4) protiv šestog reketa svijeta Rusa Andreja Rubljova.

Mamić je bio u društvu brata Zorana i predstavio je novu frizuru. Kao što je poznato nedavno se podvrgnuo presađivanju kose i to bezbolnom metodom (dlake se bezbolno presađuju s onog dijela glave na kojem ima kose, obično s potiljka ili sa strane, tamo gdje je nedostaje), a zahvat obično traje jedan dan.

Tretman je očito uspio, a sa njegovog lica nije "silazio" osmijeh.

VEZANI TEKST - Ljubuški zet radi na izgledu: Zdravko Mamić snimljen na presađivanju kose

Zdravko Mamić je osuđen na šest i po godina zatvora, a tereti se da je zajedno s bratom Zoranom, Milanom Pernarom i Damirom Vrbanovićem iz maksimirskog kluba izvukao 15,3 miliona eura.

Po Hercegovini se, naime, već duže vremena šuška da Mamić, uprkos dugogodišnjem braku sa suprugom Marinom, ima novu ljubav Jelenu P. iz Ljubuškog. Riječ je o 30-ak godina mlađoj ženi od njega, par već živi zajedno, a nedavno su boravili i u Sarajevu, o čemu je pisao i Faktor uz njihovu zajedničku fotografiju iz jednog hotela u bh. prijestolnici.

Hrvatski mediji pisali su da je Mamić već postao ljubuški zet, da je Jelenu vjenčao zimus, ali to nije nigdje potvrđeno.