navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Medijske spekulacije

Blogerka iz Srbije: Je li ovo nova djevojka Damira Džumhura

No to ne bi bio problem da ona, kako navode, prvobitno nije bila u vezi sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, a njihova veza se navodno završila nakon što ga je Zorana prevarila sa Džumhurom

Objavljeno: 05.06.2019. u 13:50
get url
text
Damir i Zorana: Navodno u vezi

Nakon što su bh. tenisera Damira Džumhura nedavno povezivali sa bh. pjevačicom Rialdom, hrvatski i srbijanski mediji sada pišu da je u vezi s poznatom srbijanskom blogerkom Zoranom Jovanović.

No to ne bi bio problem da ona, kako navode, prvobitno nije bila u vezi sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, a njihova veza se navodno završila nakon što ga je Zorana prevarila sa Džumhurom.

– Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih pojavile varnice, ona je u isto vrijeme počela priču i sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko sedmica je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak su bili zajedno. No, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru s teniserom - prenose srbijanski mediji.

Zorana je, zapravo, prema tvrdnji medija, u isto vrijeme bila u vezi s obojicom.