Tako je ozvaničen povratak nekadašnjeg prvaka BiH u elitni razred našeg fudbala. Bar na papiru... 

Međutim, odmah potom stigle su loše vijesti za Leotar. TrebinjeLive nezvanično saznaje da su po jedno pravno i fizičko lice iz ovog grada blokirali račun "najstarijem Trebinjcu".

- Prema nezvaničnim saznanjima, Leotaru su račun blokirali preduzeće Ubla Turs iz Trebinja zbog dugovanja od oko 476.000 KM i Trebinjac Milimir Lojović, zbog duga od oko 9.500 KM.

Zanimljivo je da je glavnica duga prema Ubla Tursu oko 230.000 KM, dok su ostatak kamate, dok je glavnica duga prema Lojoviću oko 6.500 KM, a ostatak je kamata.

Dug prema Lojoviću, koji je tada bio direktor hotela Leotar, datira od prije oko 18 godina, a prema Ubla Tursu se dug skupljao godinama unazad. Pitanje je zbog čega je baš sada blokiran račun kluba, iako to do sada nije bio slučaj, čime je ugrožen i nastup Leotara u Premijer ligi BiH - piše TrebinjeLive.

U klubu za sada nisu željeli da govore na ovu temu.

Tako se nastavlja cirkus u bh. fudbalu, koji je počeo još na startu drugog dijela prošle sezone, kada su pojedini klubovi imali maksimalnu sudijsku zaštitu, a kulminiralo je istupanjem Olimpika iz PLBiH (kasnije je od nastupa u PLBiH odustala i Krupa).