open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Posušja
Boban: Očekujemo Sarajevo koje se želi vratiti na pozitivan niz
U sklopu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine HŠK Posušje će na svom terenu dočekati Sarajevo, a utakmica je na rasporedu sutra u 14:30 sati.
22.10.2022. u 15:49
get url
text

Trener Goran Granić kazao je kako njegova momčad dočekuje utakmicu u dobrom raspoloženju.

- Zbog kartona za sutra na raspolaganju neće biti Bešlić i Dominik Begić, a zbog povreda Horić i već od prije Pavković, ali imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača da možemo svakoga nadomjestiti. Što se utakmice tiče, rekao bi da su nam različiti psihološki momenti, mi smo u jednom nizu dobre igre i rezultata te ih pozitivni dočekujemo, dok su oni u turbulentnom periodu zbog rezultata, ispadanja iz kupa i promjene trenera, tako da je recimo tu prednost na našoj strani. No, ako budemo išli prema tome lagano ćemo to neće biti dobro i može se okrenuti protiv nas – kazao je Granić.

Napadač Gabrijel Boban rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Sarajeva.

- Atmosfera je dobra, svi jedva čekamo utakmicu. Očekujemo Sarajevo koje se želi vratiti pozitivnom nizu i to neće biti laka utakmica. Moje mišljenje je da nas neće napasti, nego čekati neke kontre, ali mi moramo biti spremni na sve i imati veću želju da pobijedimo pred svojim navijačima – poručio je Boban.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.