open-navfaktor-logo
search
"Pao sa bicikla"
Bodibilder uhvatio lopova koji ga je pokrao, i koji je odmah je zažalio zbog toga
Barnett, za kojeg Daily Mail piše da se bavi bodibildingom, uspio je locirati kradljivca koristeći internet bankarstvo te je krenuo u potragu za njim
30.08.2019. u 08:02
get url
text
Max Barnett pronašao kradljivca
Max Barnett pronašao kradljivca

Mladić koji je uhvatio navodnog kradljivca dok je trošio novac sa njegove ukradene kartice podijelio je fotografije i snimak lopova dok leži na trotoaru prekriven krvlju.

Max Barnett iz Grimsbyja (Engleska) tvrdi da je muškarac sa fotografije prije dvije sedmice razbio prozor na njegovom automobilu, da bi se u srijedu ponovo vratio i ukrao njegove kreditne kartice. Prije nego što je uhvaćen, uspio je potrošiti 300 funti.

Barnett, za kojeg Daily Mail piše da se bavi bodibildingom, uspio je locirati kradljivca koristeći internet bankarstvo te je krenuo u potragu za njim. Međutim, nakon što su ga korisnici društvenih mreža pohvalili jer je uzeo pravdu u svoje ruke, Barnett je kazao da je krv na licu kradljivca zapravo posljedica "pada sa bicikla".

On je, naime, objavio fotografije muškarca koji leži na trotoaru i rukama prekriva glavu dok mu se krv slijeva niz lice.

Objavio je i fotografije razbijenog prozora na automobilu, ali i video snimljen nekoliko trenutaka nakon što je pronašao kradljivca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.