Povratak u Italiju

Bomba sa Apenina: Ibrahimović i Džeko od 2020. zajedno u napadu Rome?

Objavljeno: 13.11.2019. u 21:54

Ove informaciju treba uzeti sa dosta rezerve jer su je prenijeli portali koji su uglavnom isključivo "naslonjeni" na Romu

Zlatanu Ibrahimoviću ugovor sa LA Galaxyjem, s kojim je već okončao sezonu, ističe na kraju ove kalndarske godine, a već neko vrijeme se spekuliše kako bi se švedski napadač bosanskohercegovačkih korijena mogao vratiti u Italiju.

Kao potencijalni klubovi Šveđanina spominjali su se Milan, Bologona, a onda se kao opcija pojavio i Napoli. Doduše, i sam Ibrahimović je svojim izjavama medije navodio na mogući dolazak u Napulj.

Ipak, ako je vjerovati posljednjim informacijama, navodno bi Ibra mogao završiti i na Olimpicu, i to u dresu Rome, koju u odsustnosti Alessandra Florenzija s kapitenskom trakom oko ruke predvodi Edin Džeko.

Ove informaciju treba uzeti sa dosta rezerve jer su je prenijeli portali koji su uglavnom isključivo "naslonjeni" na Romu, a jedini iole ozbiljniji mediji koji je prenio ovu vijest je Calciomercato.

Izvor:   Calciomercato.it

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije