Mostar

Bombaj štampa novi singl završila bez Branka Đurića

Objavljeno: 10.10.2019. u 15:39 Autor: D. Z.

U Mostaru smo završavali pjesmu bez Đure, jer on ima velike obaveze oko glume i svoje predstave, kaže Nedim Babović

Članovi grupe Bombaj štampa Nedim Babović, Edin Hadžagić, Nedžad Podžić Počko i Sanjin Lutvić posljednjih dana su u Mostaru završavali novi singl, koji će definitivno najaviti izlazak novog albuma, a kojim će prekinuti devetogodišnju diskografsku pauzu.

- U Mostaru smo završavali pjesmu bez Đure, jer on ima velike obaveze oko glume i svoje predstave. Ovaj singl trebao je biti objavljen na ljeto, ali jednostavno nismo imali vremena od brojnih koncerata. Upravo smo na putu za Amsterdam, gdje ćemo prvi put nastupiti u subotu – kaže Nedim Babović, koji dodaje da bi spot za novu pjesmu trebali snimiti krajem godine u Sarajevu.

Bombaj štampa posljednji singl "Samo lagano" snimala je u Muzičkom centru Pavaroti u Mostaru, a miksan je u Beogradu u studiju Olivera Jovanovića. Spot je urađen u Ljubljani u režiji Vena Jeremišića.

 

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije