open-navfaktor-logo
search
Zaostali meč Kupa BiH
Bordo tim otputovao u Tuzlu, sutra protiv Radničkog
Fudbaleri Sarajeva danas su otputavali za Tuzlu gdje će boraviti do sutrašnje utakmice šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Radničkog iz Lukavca.
12.10.2020. u 19:29
get url
text
get url
text

Za sutrašnji susret konkurisati će Džafić, Dizdarević, Šahinović, Miličević, Adukor, Dupovac, Oremuš, Bešić Islamović, D. Hodžić, Pejović, F. Hodžić, Rahmanović, Ramić, Mustedanagić, Hebibović, Handžić i Ahmetović.

- Nakon sedam dana pauze očekuje nas nova utakmica. Iskoristili smo ovaj period da se malo osvježimo i spremimo za utakmice koje nas očekuju. Slijedi nam jedan težak raspored počevši sa ovom utakmicom, igrat ćemo opet u ritmu srijeda-subota, ali mislim da smo dovoljno spremni za to što nas čeka. Sutra će nam nedostajati nekoliko igrača koji se nalaze na reprezentativnim okupljanjima, ali imamo dovoljno širok roster i spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu - rekao je Danimir Milkanović, član stručnog štaba Bordo tima.

Susret protiv Radničkog igra se u utorak na stadionu Jošik u Lukavcu sa početkom u 15.30 sati, a susret će suditi Sabrija Topalović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.