navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na početku karijere

Brad Pitt je glumio sina Milene Dravić

Glumica je preminula noćas u 79. godini, a malo je poznato da je danas slavni Brad Pitt (54) upravo s njom započeo svoju karijeru

Objavljeno: 14.10.2018. u 18:11
get url
text

Milena Dravić glumila je sa mnogim poznatim kolegama, a planetarno popularni američki glumac Brad Pitt na početku svoje karijere glumio je Mileninog sina.

Pitt je u filmu "Tamna strana sunca", snimanom 1988. u Jugoslaviji, igrao mladog Amerikanca, sina Milene Dravić, kojeg porodica vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

Milena Dravić

-Sjećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svijetu glume, dok je taj simpatičan dječak postao zvijezda Hollywooda - ispričala je prije nekoliko godina Milena Dravić.

Glumica je preminula noćas u 79. godini, a malo je poznato da je danas slavni Brad Pitt (54) upravo s njom započeo svoju karijeru.

- Izabrao sam ga na castingu u 'Metro Goldwyn Mayeru' među 400 prijavljenih kandidata. U najužem izboru bila su trojica glumaca i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu rekao da je izabran otrčao je do travnjaka, počeo skakati od sreće i praviti kolutove - rekao je režiser Božidar Nikolić koji je glumcu dao prvu ulogu.