Reakcije

Branko Đurić Đuro o tome da je srpski glumac: Vela havle...

Objavljeno: 12.05.2019. u 11:31 Autor: D. Z.

Ovaj tekst ubrzo je postao top-tema na društvenim mrežama

Glumac, reditelj, scenarista i muzičar, Branko Đurić Đuro (57) uradio je seriju za HBO, što je bio razlog pojedinim medijima u Srbiji da ga preko noći proglase srpskim glumcem.

Nakon njegovog gostovanja u emisiji kod Ivana Ivanovića magazin "Gloria" je na svom portalu objavila tekst pod naslovom "Veliki uspeh srpskog glumca: HBO snima seriju po scenariju Branka Đurića Đure".

Naime, Đurić je napisao scenario za naučno-fantastičnu seriju o prvom čovjeku sa ovih prostora koji je otišao na Mjesec, a priča se toliko dopala čelnicima čuvene televizijske kuće HBO da su otkupili prvih šest epizoda.

Tekst "Glorie" ubrzo je postao top-tema na društvenim mrežama, a svoj komentar dao je i Branko Đurić Đuro, koji je podsjetimo rođen 28. maja 1962. godine u Sarajevu, a već dugo vremena živi i radi u Sloveniji.

Đuro je samo kratko napisao:

- Vela havle vela kuvvete.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije