Priznanje

Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitet

Objavljeno: 14.05.2019. u 11:34

Šampionski pehar i zlatna medalja Novosadskog sajma dokaz su 20 godina iskustva u proizvodnji kafe

Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je Mingos Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet MINGOS je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

-Naša Mingos kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma - rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija Mingos posluje u okviru međunarodne poslovne grupe Studen Global, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, proizvodnja Mingos kafe nalazi se u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja Mingos kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

Mingos kafa

Mingos Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom "Za svaku priču", a kvalitet u pogledu ukusa, arome i pjene je već 20 godina povod za druženje, priču i ispijanje prave tradicionalne domaće kafe.

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije