open-navfaktor-logo
search
Regionalni lider
BS Telecom Solutions predstavio svoja ITS i Smart City rješenja na prestižnom svjetskom sajmu
Regionalni lider u oblasti inteligentnih transportnih sistema, kompanija BS Telecom Solutions d.o.o. predstavila je svoja ITS i Smart City rješenja na prestižnom svjetskom sajmu Intertraffic u Amsterdamu.
12.04.2022. u 10:21
get url
text

Intertraffic je bijenalni događaj tradicionalno posjećen od svih onih koji žele biti u toku s modernim dostignućima u oblasti infrastrukture, sigurnosti, parkiranja, pametne mobilnosti i upravljanja saobraćajem.

Na sajmu učestvuje oko 800 kompanija izlagača, a posjetitelji dolaze iz čak 140 zemalja.

BS Telecom Solutions se prvi put na Intertraffic sajmu pojavljuje 2016. godine kao prva bh. kompanija ikad, čime je Bosnu i Hercegovinu stavila na globalnu mapu ovog specifičnog IT sektora. 

Konstantnim tehnološkim razvojem te praćenjem svjetskih trendova kompanija je i ove godine osigurala mjesto među najboljima. 

Posjetiteljima Intertraffic sajma u Amsterdamu predstavili su svoja rješenja u oblasti inteligentnih transportnih sistema - BS Husky softver, inteligentnog javnog prevoza - BS Bee Urban i pametnih gradova. Predstavljena rješenja privukla su veliku pažnju prisutnih. 

Niz uspjeha koje je ova kompanija ostvarila u 20 godina postojanja i kvalitet usluge koju nude svojim klijentima nisu mogli proći nezapaženo ni od strane vodećih svjetskih kompanija, te je odnedavno BS Telecom Solutions članica ASEE grupacije. 

ASEE Grupa jedna je od najvećih IT kompanija u oblasti proizvodnje i implementacije vlastitih softverskih rješenja i usluga u regiji jugoistočne Evrope, Turske, Španije, Portugala, Andore, Kolumbije, Perua, Dominikanske Republike, Slovačke i Češke. ASEE Grupa dio je Asseco Grupe, najveće IT kompanije u Poljskoj te Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi. Asseco Grupa prisutna je u više od 55 zemalja svijeta (većina europskih zemalja, Izrael, SAD, Afrika, Japan i Kanada) s više od 27.000 zaposlenika.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.