open-navfaktor-logo
search
Serie A
Calderoni u sudijskoj nadoknadi Rossonere ostavio bez pobjede
Fudbaleri Milana večeras su pripredili novo neugodno iznenađenje svojim navijačima nakon što su na San Siru odigrali 2:2 s Lecceom
20.10.2019. u 22:42
get url
text

Fudbaleri Milana večeras su pripredili novo neugodno iznenađenje svojim navijačima nakon što su na San Siru odigrali 2:2 s Lecceom.

Promjena na klupi osjetila se na igri Rossonera već u prvom poluvremenu, a domaćin je do prednosti stigao u 20. minuti susreta pogotkom Calhanoglua.

S minimalnom prednošću Milan, u čijem početnom sastavu ni ovoga puta nije bilo bh. reprezentativca Radeta Krunića, otišao je na poluvrijeme.

Ipak, u nastavku susreta gosti su uspjeli stići do izjednačenja. Babacar je u 62. minuti promašio penal, tačnije Donnarumma mu je obranio udarac, no fudbaler gostiju je uspio odbijenu loptu pospremiti u mrežu domaćina.

Samo četiri mnute kasnije Stefano Pioli reagovao je s dvostrukom izmjenu, a priliku su dobili Krunić i Piatek.

Upravo su ova dva fudbalera učestvovala u akciji u kojoj je Piatek pogodio poslije asistencije Calhanoglua nakon što ga je dobro proigrao naš reprezentativac.

I dok su navijači domaćeg tima čekali kraj utakmice, Calderoni je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za konačnih 2:2.

Golove s utakmice Milan - Lecce pogledajte OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.