navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Carla Bruni progovorila o seksualnom životu s bivšim predsjednikom Francuske i alkoholu

Carla Bruni (52), kantautorica i bivša manekenka, iznenadila je javnost intervjuom u kojem je progovorila o karantinu sa svojim mužem, bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem (65).

Objavljeno: 05.10.2020. u 19:16
get url
text

Bivša prva dama priznala je da im nije bilo nimalo lako toliko vremena provoditi zajedno.

- Prije smo se rijetko viđali tokom dana, a sada sam imala priliku vidjeti kako drijema u 15 sati. Da, bio je to test za nas. Ali on je napisao knjigu, a ja sam napisala album - istaknula je za britanski Telegraph.

Baš u tom razdoblju Carla se odlučila ostaviti alkohola, pa je i to imalo utjecaja na cijelu kućnu atmosferu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bon week-end à tous Wish I was there.... Photo par @hedislimane pour @vogueparis @emmanuellealt

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

- Kad pijem pretjerujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin sa alkoholom, gotova sam. Ne znam biti umjerena - rekla je potpuno iskrena Bruni koja je sa Sarkozyjem u braku od 2008. godine.

Njen suprug joj po tom pitanju nije mogao biti baš podrška jer tokom života nije imao baš doticaja sa alkoholom.

- Nije popio ni kap alkohola u svom životu. Pati od jakih glavobolja, a kada je bio mlađi strahovao je kako bi mogao reagirati na alkohol. Tako da nije svjestan pozitivnih strana alkohola.

Rekla sam mu: "Drago mi je da ne znaš, inače bi cijeli dan provodio u kafiću" - ispričala je Bruni.

Nekadašnja manekenka nije bila sama s mužem u kući, štaviše imali su ispunjen dom.

- Imali smo punu kuću, s nama je naravno bila kćerka Giulia, koja će napuniti devet godina u ovom mjesecu, moja majka je bila s nama, ali i njegova sestra. Mojoj majci je 91, a njegovoj sestri 95. Italijanski zatvor, o Bože, zamalo smo poubijali jedni druge - kazala je Carla kroz smijeh.

Bruni i Sarkozy će sljedeći mjesec obilježiti 13 godina od kako su se upoznali. Priznala je da su je s mužem spojili njihova jednakost i ravnoteža.

- Sreli smo se u pravo vrijeme. Dvadeset godina ranije trebala bi mu supruga koja bi mu bila lojalnija. A ja se nikad ne bih zbližila s muškarcem koji ima tako snažan i dominantan karakter.

Ali upoznali smo se kada smo bili dovoljno snažni jedno za drugo - naglasila je.

Progovorila je i o strasti među njima i kako ona nije jenjavala ni u kući punoj ljudi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J’ai très hâte de vous faire découvrir mon petit guépard. Rendez-vous demain... I can't wait for you to discover my little cheetah tomorrow.

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

- Na jugu Francuske imamo dosta veliku kuću. Imamo prostor za rad, malena mjesta gdje je on mogao pisati, a ja stvarati muziku. Za ljubav smo imali spavaću sobu, s lokotom i debelim zidovima - našalila se.

Dodala je i kako joj je žao Nicolasa jer nije baš ugodno biti zarobljen s majkom.

Podsjetimo, često se u javnosti spominjalo da je Carla ljubila Donalda Trumpa 90-ih godina prošlog stoljeća dok je kao manekenka radila diljem svijeta.

Mnogi je ismijavaju tvrdeći kako je pretjerala s kozmetičkim zahvatima, pa po tome veoma liči Donaldovoj supruzi Melaniji Trump.