navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Modna inspiracija

Carrie Bradshaw oduševljavala je u svojim kućnim izdanjima

Dok traje izolacija i rad od kuće većina dama razmatra i traži svakodnevnu inspiraciju kod slavnih žena dvadesetog stoljeća i u njihovom stilu odijevanja kod kuće.  

Objavljeno: 09.04.2020. u 22:30
get url
text

Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Grace Kelly samo su neke od kultnih ikona stila koje nas inspirišu, ali tu su i TV junakinje koje su nerijetko kućnim odjevnim kombinacijama oduševile. Tu se svakako izdvaja stajling kolumnistice Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad", koju je utjelovila fantastična Sarah Jessica Parker.

Carrie nas je već odavno naučila važnim modnim lekcijama, postavila standarde, ali i naučila kako spojiti nespojivo poput krznenog kaputa sa sandalama. Učinila je popularnim mini haljine i inspirisala dame da smjelo kombinuju cvijetne printeve. Vrijeme je da se osvrnemo i na njenu kućnu garderobu, koja je sve osim klasična.

{$galerijaFotografija}

Podsjetimo, Carrie Bradshaw je bila kolumnistica jednog časopisa i radila je i pisala kod kuće. Njeni stajlinzi uvijek su bili maštoviti - od svilenih haljina sa orijentalnim motivima i udobnih košulja od flanela s printom do sažetih haljina i kardigana od perja. Pomno posmatrajući tu šarolikost, dolazimo do zaključka da se u potrazi za inspiracijom možete presvući i izabrati svoje omiljene odjevne komade, tako da na koktel zabavu, naravno u vlastitoj kuhinji, možete otići bez presvlačenja!

 

92354881_564188314504097_6189590972150579200_n.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow