open-navfaktor-logo
search
Kapiten tima
Ćavar produžio vjernost Širokom Brijegu
Marijan Ćavar koji je prošle nedjelje protiv Posušja upisao 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega, stavio je potpis na novi ugovor s Plavo-bijelima. Ćavar je produžio vjernost Širokom Brijegu do ljeta 2025. godine.
16.03.2023. u 11:46
get url
text

- Jako sam sretan što sam potpisao novi ugovor. Sve do sada je bilo korektno od strane kluba prema meni, kako u onim trenutcima kada nije išlo dobro, tako i sada kada je situacija mnogo bolja. Lako smo postigli dogovor o novom ugovoru. Nadam se kako će sljedeće razdoblje biti uspješno i za mene i za klub. Vjerujem kako ćemo se radovati novim pobjedama te ispuniti zajedničke ciljeve - kazao je Ćavar nakon potpisa ugovora.

Potpisu novoga ugovora prethodio je i kapitenov mali jubilej, odnosno 50. službeni nastup u dresu Širokog Brijega u utakmici na Mokrom Docu.

- Nisam znao da sam već došao do pedesetog nastupa u dresu Širokog Brijega i to je nekako brzo prošlo. Drago mi je zbog toga i zbog pobjede koju smo ostvarili u Posušju - istakao je kapiten tima.

Direktor kluba Josip Bevanda je izrazio zadovoljstvo današnjim događajem na Pecari.

- Presretni smo što smo s našim kapitenom Marijanom Ćavarom potpisali novi ugovor. Klub će pokušati osigurati sve ono što struka na čelu s trenerom Ivicom Barbarićem bude tražila od nas. Nadam se kako će ovo kapitenu biti poticaj u predvođenju ekipa, ali i poticaj za nove igrače da i oni učine isto. Sve snage sada trebamo usmijeriti k tome da izborimo plasman u Evropu - poručio je Bevanda.

Široki Brijeg u nedjelju na Pecari u sklopu 23. kola Premijer lige BiH dočekuje Tuzla City.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.