open-navfaktor-logo
search
Selektor Hrvatske
Červar o SP-u u Egiptu: Kao da idemo u rat, na trening nas prati šest oklopnih vozila
Svjetsko prvenstvo za rukometaše 2021. godine počelo je jučer u Egiptu.
14.01.2021. u 12:45
get url
text

Rukometna reprezntacija Hrvatske sutra od 18 sati igra protiv Japana, a Kauboji su se smjestili u luksuzni hotel u Aleksandriji.

Hrvati su se ipak požalili na slab internet u hotelu, a na današnjoj press konferenciji pojavili su se selektor Lino Červar i Zlatko Horvat.

- Kada idemo na trening, vidim šest oklopnih vozila, kao da idemo u rat. Nikad nisam bio na ovako velikom takmičenju, nije nam lako, teško je to oslikati, oprezan si da se nešto ne dogodi. Jako je teško, ali drago mi je da se momci prilagođavaju - rekao je Lino Červar, te dodao:

- Ne znam kojih će 16 igrača biti u sastavu za Japan, četvorica će čekati nastup kasnije. Karačić sigurno neće nastupiti, a vjerojatno ni Šego. Japan smo dobro analizirali, to je jedna ekipa u dizanju. Sutra nikako neće biti laka utakmica.

Prvenstvo će se igrati u specifičnim uvjetima, a svjestan je toga i Červar.

- Ovo prvenstvo je posebno, tu može iskočiti neka druga reprezentacija. U ovoj situaciji bez publike se niko nije našao. Upitno je kako su se reprezentacije pripremale zbog silnih izolacija. Mislim da se moramo spustiti na zemlju i iz te situacije izvući maksimum - poručio je selektor Hrvatske.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.