open-navfaktor-logo
search
Poruka iz DF-a
"Četnik Vulin, kafe kuharica Miloševićeve žene, ne može držati lekcije Komšiću i Đukanoviću"
- Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin nije ništa drugo nego četnik koji ne poznaje osnovne demokratske postulate, pa ne zna da u demokratskom društvu ne postoje nikakvi glasovi muslimana, pravoslavaca i katolika, nego glasovi građana - poručili su danas iz Demokratske fronte reagirajući na izjave ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina. 
03.09.2020. u 14:18
get url
text

Komentarišući izjavu člana Predsjedništva BiH Željka Komšića koji je, poslije izbora u Crnoj Gori izjavio da je probuđen velikosrpski projekat koji nastoji da poveže Beograd, Banju Luku i Podgoricu i da je Podgorica crnogorska, a Banja Luka bosanska, i da će tako i ostati, Vulin je rekao: 

- Pošto već ne zastupa Hrvate u BiH, Željko Komšić bi da zastupa Mila Đukanovića. Komšić demokratiju doživljava kao način da muslimanskim glasovima uzme hrvatsko mjesto, a ideju građanske države kao antisrpsku.

Iz Demokratske fronte su mu stoga u nastavku poručili: 

- Jedine ideje koje kafe kuharica Mire Marković ima jesu ideje balkanskog kasapina Miloševića i njegove supruge. Stoga Vulin nije taj koji može predsjednicima Komšiću i Đukanoviću držati lekcije o prirodi građanskog uređenja države. Vulin iznoseći laži ratnohuškačkog beogradskog režima nastoji dati vjetar u leđa četništvu u Crnoj Gori. Srbija nikada više neće vladati u Crnoj Gori, a nikada nije ni vladala u Bosni i Hercegovini, osim u jednom njenom dijelu u trenucima realizacije genocidnog projekta isplaniranog u Beogradu u krugovima SANU-a i SPC-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.