open-navfaktor-logo
search
UFC-ov borac
Chimaev upozorio buduće rivale: Ja sam Mike Tyson i Muhammad Ali MMA sporta
Borba s koronavirus konačno je iza Khamzata Chimaeva i jedan od trenutno najpopularnijih UFC-ovih boraca priprema se polako za povratak u oktagon.
21.04.2021. u 20:51
get url
text

Datum predviđen za njegovu iduću borbu još uvijek nije određen, ali švedski borac čečenskog porijekla volio bi da to bude neki termin u augustu.

- Sada sam zdrav, ali i ponovno gladan. Želim se vratiti, nekoga razbiti i pritom zaraditi lovu - poručuje Chimaev u razgovoru s ESPN-om.

Khamzat je pod okriljem UFC-a upisao tri nastupa i tri pobjede toko 2020. godine. Posljednji put u oktagonu viđen u spetembru kada je za samo 17 sekundi nokautirao Geralda Meerschaerta, a nakon toga je zbog koronavirusa propalo nekoliko pokušaja da se organizira njegov meč s Leonom Edwardsom.

- Odradio sam samo tri borbe u UFC-u i još nisam pokazao ko sam i što sam. Ljudi pričaju da pobjeđujem "kante"... E sada im moram pokazati od ko sam i to ću napraviti tako što ću razbiti sve oko sebe te ugrabiti pojas koji mi pripada. Ja sam Mike Tyson MMA-a. Ja sam Muhammad Ali MMA-a. To ću vam svima dokazati - poručio je Khamzat.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.