Cirkus u Hrvatskoj: O njemu nikad niste čuli, a popularniji je i od Kolinde i Plenkovića

Objavljeno: 07.09.17 u 09:45

Nakon što je redovno mjesečno istraživanje CRO Demoskop o društvenim i političkim preferencijama pokazalo da je najpopularniji hrvatski političar, prvi put u povijesti - "Niko", odnosno niti jedan političar, Zoran Šprajc je u "RTL Direktu" odlučio i ugostiti - nikoga.

FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

- Gospodine Niko, dobra vam večer, dobrodošli u "RTL Direkt". Kako se osjećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Niko osjećate nikako, a zamislite kako se tek sad osjećaju oni koji su dosad mislili da su neko - rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.

Upitao je "ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku napraviti ovako dobar politički rezultat, posebno, kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu? Mislite da je tajna vašeg uspjeha što, za razliku od nje, vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa? Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo, a kad govori, kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti?".

- Stvarno ste skromni, ali kad uzmemo da ste dotukli i Davora Bernardića, to je zaista politički fenomenalan uspjeh. S obzirom na to da ste vi Niko, čovjek bi očekivao mrtvu trku između vas dvoje, a vi ste ga potpuno izbacili s ove liste? Dakle, mislite da njegovo vrijeme tek dolazi jer dolazi vrijeme ničega? Bit će mu drago čuti. Gospodine Niko, hvala vam lijepa na ovom razgovoru i želim vam puno uspjeha u ničemu! - zaključio je.