open-navfaktor-logo
search
Sarađivali u Borcu
Cirkus u Srbiji, Lalatović opet napravio show: Za srce me ujeo, zemljače, daj ostavku
Fudbaleri novosadske Mladosti su kao gosti pobijedili niški Radnički (1:0) u prvom kolu play-outa Superlige Srbije.
21.04.2023. u 22:26
get url
text

Mladost GAT je na Čairu prekinula niz od devet uzastopnih mečeva bez ostvarene pobjede. Gol vrijedan tri boda za ekipu Nenada Lalatovića postigao je nekadašnji igrač Partizana Saša Marković u 58. minutu. Međutim, haos je nastao poslije utakmice na konferenciji za medije.

Dva nekadašnja velika prijatelja i saradnika Lalatović i Dragan Šarac (šef stručnog štaba Radničkog iz Niša), koji su zajedno radili u banjalučkom Borcu, imali su novi, ovoga puta verbalni duel uživo, piše Sportal.

- Mislim da smo zasluženo pobijedili. Odigrali smo taktični perfektnu utakmicu. Potpuno sam izmijenio postavku, jer sam znao da me Šarac odlično poznaje. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba, ali jesam kao mog dugogodišnjeg pomoćnika, kao brata, člana porodice.

Za srce me je ujeo, ali ja i dalje njemu želim sve najbolje. Što želim sebi, želim i njemu, što želim mojoj kćerki, želim i njegovoj, ali smatram da nije smio ovo da uradi, da je morao da ode sa mnom - rekao je trener GAT-a, a onda je Šarac ustao:

- Ja ću da odem, ti završi, pa ću da se vratim. Ne želim više da slušam kako pričaš o mojoj porodici - prilično ljutim tonom se obratio Šarac, ali mu je Lalatović uzvratio:

- Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku poslije četiri poraza! Eto, ne može da istrpi kritiku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.