Pitanje svih pitanja

Cirkus u Srbiji: Partizan angažovao geodete, iz Zvezde tvrde da je gol "čist"  

Objavljeno: 24.09.2018. u 19:33

Partizan je angažovao stručnjake koji su na geodetskom primjeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. večitom derbiju nije bilo

Stručnjaci kažu kako nema gola...

Pitanje svih pitanje u Srbiji i danas glasi - da li je gol Crvene zvezde protiv Partizana regularan, odnosno da li je lopta prešla gol-liniju.

Velika prašina podigla se u tamošnjoj javnosti zbog gola za 1:1 koji je postigao Boakye u 74. minuti utakmice.

Zvezdin napadač je šutirao glavom, golman Stojković je intervenisao, ali kako se nije jasno vidjelo da li je lopta cijelim obimom prešla gol-liniju, sudija Danilo Grujić se konsultovao sa pomoćnicima i priznao gol.

U Partizanu ne mogu da se pomire sa činjenicom da je gol priznat, jer smatraju da lopta nije prešla gol-liniju. S druge strane, u Zvezdi smatraju da je gol regularan i ne vide ništa sporno u odluci sudije Grujića.

Partizan je angažovao stručnjake koji su na geodetskom primjeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. večitom derbiju nije bilo.

S druge strane, u Zvezdi nemaju dilemu - gol je čist kao suza.

 

Gol Boaćija!!!

Posted by FK Crvena zvezda on Sunday, September 23, 2018
Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije