open-navfaktor-logo
search
Chocolate village
Čokoladni raj kod Maribora koji nikog ne ostavlja ravnodušnim
Glamping je posljednjih godina sve popularniji oblik odmora.
24.02.2020. u 13:56
get url
text

Luksuzno kampovanje koje spaja klasično kampovanje u prirodi sa svim pogodnostima kuće ili apartmana i moderne tehnologije, privlači sve veći broj ljudi pa ne čudi što u svijetu raste broj glamping resorta.

Mnogi glamping resorti izgledaju kao raj na zemlji, a "Chocolate village by the river" koji je udaljen nekoliko minuta vožnje od slovenskog Maribora možemo nazvati čokoladni raj na zemlji. To je prava mirna oaza smještena u parku pokraj rijeke Drave, a stvorena je za sve ljubitelje čokolade.

Kao što mu ime govori, u ovom resortu sve se vrti oko čokolade. Ovdje ćete tako uživati u čokoladnom doručku, moći ćete otići na čokoladnu masažu, dobićete čoko kozmetiku, a imaćete priliku otići i na čokoladne radionice na kojima ćete se moći iskušati u izradi vlastite čokolade.

Što se tiče smještaja, gostima su na raspolaganju tri vrste luksuznih kućica od kojih je svaka nazvana prema jednoj vrsti kakaa. Ako odsjednete u ovim kućicama, na raspolaganju imate i privatni jacuzzi, te kamin za potpunu romantiku, a možete se opustiti i u finskoj sauni. U blizini resorta se nalazi i čokoladna manufaktura Teta Frida, gdje se održavaju spomenute čoko radionice i u kojoj možete kupiti najfinije čoko poslastice.

{$galerijaFotografija}

 

 

Chocolate village by the river
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.