Derbi 8. kola

Ćorić i Odović odredili početne sastave

Objavljeno: 02.09.2018. u 19:14

Prije nego uslijedi reprezentativna pauza najjače, domaće takmičenje moglo bi dobiti novog lidera, naravno samo u slučaju da jedan od dva tima upišu pobjedu

FOTO: FKZELJEZNICAR.BA

Zavjesu na 8. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine spustit će fudbaleri Širokog Brijega i Željezničara, koji se sastavu večeras od 20 sati na stadionu Pecara.

Prije nego uslijedi reprezentativna pauza najjače domaće takmičenje moglo bi dobiti novog lidera, naravno samo u slučaju da jedan od dva tima upišu pobjedu.

Široki Brijeg nedavno je promijenio trenera, a Goce Sedloski naslijedio je Borisa Pavića. Ipak, u današnjem meču Široki će s klupe predvoditi Denis Ćorić.

Ćorić se večeras odlučio za sljedeći sastav: Bilobrk, Matić, Barišić, Ćorić, Ćabraja, Babić, Ćorluka, Kovačić, Begonja, Bagarić, Marković.

S druge strane Milomir Odović na travnjak Pecare poslat će ovih 11 igrača: Kjosevki, Stevanović, Pavić, Čurjurić, Bakrač, Zec, Krpić, Blagojević, Bogičević, Zajmović, Hajdarecvić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije