open-navfaktor-logo
search
Godišnjica
Čović: Ne može se bez HDZ-a razmišljati o budućnosti ovog prostora
Predsjednik HDZ-a je čestitao vodstvu stranke na, kako je kazao, predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča
08.06.2019. u 08:53
get url
text

U Domu kulture Žepče upriličena je u petak navečer svečana akademija u povodu obilježavanja 29. godišnjice osnivanja Općinskog odbora HDZ BiH Žepče.

Delegacija HDZ-a BiH, predvođena predsjednikom Draganom Čovićem i predsjednikom OO HDZ BiH Žepče Josipom Martićem, položila je vijence i svijeće na Centralnom spomen obilježju poginulim braniteljima u Žepču prije početka svečane akademije.

- Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora - kazao je Čović obraćajući se na stranačkoj godišnjici u Žepču te dodao:

- Koliko god je teško i koliko god ima razočarenja u tom našem dogovaranju, tri predstavnika, tri partnera, nama je prevažno da smo dio te političke utakmice, i ko god pokuša izmjestiti HDZ BiH iz tog procesa, jasno je kako bi to završilo. To nismo dozvolili svojim političkim djelovanjem i ja ću vas s te strane motivirati da tako i nastavimo - poručio je Čović.

Predsjednik HDZ-a je čestitao vodstvu stranke na, kako je kazao, predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča.

- Važno je da mi na ovaj način, kao jedna velika porodica, šaljemo poruku iz Žepča iz ovog prostora Zeničko-dobojskog kantona i čitave BiH. Ja sam preponosan na ono što smo mi radili ovih 29 godina. Oni koji su malo stariji znaju koliko je to bilo teško vrijeme i vrijeme izazova - kazao je Čović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.