open-navfaktor-logo
search
Oproštaj od saborca
"Crni labudovi": I danas smo svjedočili da se veliki ljudi, poput Salke Bukvarevića, počnu cijeniti tek kada umru
Saborci iz Udruženja "Crni labudovi" porukom na svojoj Facebook stranici oprostili su se od federalnog ministra za boračka pitanja Salke Bukvarevića, koji je jutros preminuo na Klinici Podhrastovi u Sarajevu, gdje se liječio od zaraze koronavirusom. Njegovi saborci, "Crni labudovi", ističu da će uvijek pamtiti "svog ministra", kao velikog insana, istinskog patriotu i vrijednog borca.
29.07.2020. u 22:29
get url
text
Crni labudovi, Salko Bukvarević
Crni labudovi, Salko Bukvarević

- Jutros je na Klinici za plućne bolesti Podhrastovi od posljedica infekcije koronavirusa na ahiret preselio naš ahbab i saborac Salko Bukvarević, ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata u Vladi FBiH. Nažalost, i danas smo svjedočili činjenici da u Bosni i Hercegovini velike ljude počnu cijeniti tek kada umru, jer tada shvate kakvi su insani živjeli u njihovoj blizini - napisali su i dodali:

"Crni labudovi će 'svog ministra' pamtiti kao velikog insana, istinskog patriotu i vrijednog borca za svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Bio je naša velika i iskrena podrška svih ovih godina. Molimo Gospodara svjetova da mu se smiluje i uvede ga u džennet firdevs, a porodici podari sabur". 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.