Crno siroče – serija koja se gleda u dahu konačno na OBN-u

objavljeno: 20.02.2018. u 10:27

"Crno siroče" je prvenstveno kompleksna i iznimno zanimljiva priča koja se, igrajući se sa različitim žanrovima, polako, ali sigurno uvlači pod kožu gledatelja. Uvjerite se u to i vi večeras u 23 sata, kada OBN emitira drugu epizodu.  

"Orphan Black" prilično dobro kombinira elemente serijaliziranog trilera sa uzbudljivim preokretima, kao i laganiji, komičan ton u jednom prilično zabavnom pakiranju. Fantastične role glumačke ekipe su onaj specijalni sastojak koji će vas potpuno očarati i "navući" na ovu seriju.

Najpozitivnije je iznenađenje do sada relativno nepoznata glumica Tatiana Maslany, koja je maestralno odigrala nekoliko uloga u ovoj sjajnoj seriji.

Serija prati Sarah, siroče sa ulice koje svjedoči samoubistvu žene koja izgleda skoro isto kao i ona. Sarah preuzme njen identitet i uz pomoć novca mrtve žene namjerava riješiti sve svoje probleme. Problemi nastaju kada ona shvati strašnu istinu – Sarah i ta žena su ustvari klonovi te ih postoji još i više. Ona kreće u napetu potragu za njihovim tvorcem, utrkujući se istodobno s tajanstvenim ubicom koji ih ubija jednu za drugom.

Pridružite se večeras i vi milionima gledalaca širom svijeta koji su bez daha gledali "Crno siroče" koje će ispuniti sva očekivanja ljubitelja trilera i akcije.