open-navfaktor-logo
search
U centru grada
Crnogorski pjevač pretučen u Beogradu jer je prešao na islam
Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj. Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali ovo poniženje ne mogu zaboraviti, napisao je na Facebooku
21.10.2019. u 14:49
get url
text

Crnogorski pjevač Ammar Moštrokol, ranije poznat i kao Bojan Tomović, napadnut je sinoć u Beogradu.

Naime, pjevač je za portal in4s.net rekao da su ga četverica huligana, uz brojne uvrede, brutalno pretukla u centru grada, nanoseći mu pritom brojne povrede.

Moštrokol je rekao da mu je tijelo prekriveno modricama i oteklinama, te da su mu nagnječili ruku i, prema svemu sudeći, iščašili rame.

-Upravo su me četverica kretena pretukla usred Beograda. Kaže jedan: "Udri Turčina, mamu mu j...", a drugi viče: "Udri, udri, j...o ga Milo Đukanović" - rekao je Moštrokol za in4s.net.

Pjevač je u bolnici dobio neophodni medicinski tretman, a slučaj je prijavio policiji, nakon čega je poslao poruku na Facebooku.

-Nikada, ali nikada više neću pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj. Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali ovo poniženje ne mogu zaboraviti - napisao je Tomović.

Moštrokol je nedavno prešao na islam, što je vjerovatni razlog zbog kojeg je napadnut. Vijest o prelasku na islam također je ranije potvrdio na svome Facebook profilu.

-Iako je vjera intimna stvar, pošto se jučer već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28.6.2019. godine tačno u podne, prešao na islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol - napisao je tada.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.