navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Degradirajući standardi

Da bi izgradila karijeru u Hollywoodu Jennifer Aniston je morala skinuti 13 kilograma

Aniston nije bila "debela", bila je lijepa i to su svi mogli vidjeti, ali Hollywood ima određene standarde bez kojih ne možete uspjeti, rekao je Saul Austerlitz

Objavljeno: 23.09.2019. u 11:04
get url
text
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston prije nego što je počela glumiti u popularnoj serij "Prijatelji", općenito graditi holivudsku karijeru, morala je izgubiti 13 kilograma.

U biografiji koja slavi 25. godišnjicu popularne američke serije "Prijatelji", autor Saul Austerlitz otkrio je da je slavna glumica u počecima bila "previše debela" za uloge.

- Morala je izgubiti oko 13 kilograma, ako je htjela ostati u Hollywoodu. Los Angeles je teško mjesto za svakog glumca, a još je teže uspjeti ako ste žena. Aniston nije bila debela, bila je lijepa i to su svi mogli vidjeti, ali Hollywood ima određene standarde bez kojih ne možete uspjeti - kaže Austerlitz.

Nekoliko riječi kazala je i Aniston.

- Moj agent mi je rekao direktno: "Najgora stvar Hollywooda je to što nećeš dobivati puno uloga, zbog svoje debljine" - rekla je Jennifer.

Iako je to bilo teško čuti, priznala je da je zahvalna što su je ti komentari natjerali da promijeni način prehrane, a s obzirom na to da se hranila mliječnim shakeovima i pomfritom, bila je to dobra odluka zbog koje je danas uzor i inspiracija mnogim ženama.

Jennifer je priznala kako je morala izbaciti određene namirnice, uključujući sendviče od bijelog hljeba s majonezom za koje je izjavila da su najukusnija stvar na svijetu.

Jennifer Aniston je visoka 163 centimetra i ima 50 kilograma.