open-navfaktor-logo
search
Novi dizajn
Da li je ovo dres u kojem će Zmajevi igrati baraž za EURO?
U javnost je procurila fotografija koja je predstavljana kao novi dizajn Adidasovog dresa sa grbom BiH
21.11.2019. u 21:09
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspjela kroz kvalifikacije izboriti nastup na Evropskom prenstvu 2020. godine, ali će priliku za popravni imati u martu naredne godine kada je na rasporedu finale play-offa Lige nacija (baraž).

Zmajevi će 26. marta ugostiti Sjevernu Irsku, a pobjednik ovog duela 31. marta igrat će finale protiv boljeg iz duela Slovačka - Republika Irska.

Edin Džeko i društvo u utakmici protiv Sjeverne Irske mogli bi istrčati u novim dresovima. U javnost je procurila fotografija koja je predstvaljana kao novi dizajn Adidasovog dresa sa grbom BiH na lijevoj strani.

Dres je bijele boje, sa tri plave linije na rukavima koje su zaštitni znak tehničkog sponzora našeg državnog tima, te dva mala plava detalja na rukavima. Osim grba Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH ništa drugo ne ukazuje na to da je ovo dres kojeg će naredne godine nositi naš državni tim.

Korisnici društvenim mreža nisu zadovoljni dizajnom i nadaju se kako je ovo samo neslana šala... Pogledajte i procijenite sami zaslužuje li bh. tim ovakvu "odoru", ako se zaista radi o novom dresu BiH?

Da li je ovo novi dres Zmajeva?

Kontaktirali smo i FSBiH, a iz bh. kuće fudbala tvrde da su ovo samo nagađanja...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.