open-navfaktor-logo
search
"Za dva najveća sirotana"
Đajić: Popišite komšije, rođake, prijatelje, strine, ujne i vodite da glasaju za SNSD
Uobičajenom retorikom SNSD-a, nakon Danijele Đukin, Vlado Đajić na predizbornom skupu u Banjoj Luci prisutnima dao za zadatak da podsjećaju ljude i odvedu ih 2. oktobra na birališta kako bi "glasali za svoju budućnost - SNSD, Milorada Dodika i Željku Cvijanović". 
16.09.2022. u 20:07
get url
text

Na predizbornom skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), glavnu riječ je vodio nosilac izborne liste SNSD-a u banjalučkoj regiji za Narodnu skupštinu Republike Srpske i direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Vlado Đajić. Na samom početku Đajić je predstavio svog stranačkog kolegu i također kandidata za NSRS, Nenada Grbića koji je pozvao prisutne da glasaju.

- Glasajte za dva najveća sirotana Vladu Đajića i Nenada Nešu Grbića. Pomozite nam da uđemo u Skupštinu. Mi nemamo ništa - poručio je Grbić. 

Ostalih, gotovo dvadeset minuta Đajić je prisutnima objašnjavao kako je "situacija nikad teža", te da je "sada možda gore od one 1991. godine". Obećanja nije nenedostajalo, ali je za realizaciju svega što su planirali, kako kaže potrebna pomoć građana pa je tako Đajić prisutnima dao instrukcije šta da rade kako bi SNSD pobjedio, smjenio sve druge i ispunio obećanje.

- Pamet u glavu. Molim vas ovo je sad najbitnije. Od večeras, uzmete list papira, popisati komšije, rođake, prijatelje, strine, ujne, koje znate i koje ćete vi zamoliti da izađu 2. oktobra zbog sebe i zbog svoje djece. I dan-dva ranije prozvati, i taj dan skupa ih uzeti i izaći na izbore do jedan sat, i da glasaju za svoju budućnost, za SNSD, za nas, za Milorada i Željku. Do jedan sat ko ne izađe, pokucati, pozvoniti, odvesti ga na izbore i to je vaš zadatak. Samo to trebate uraditi i sačuvati sve što ste stvorili do sada - poručio je prisutnima Vlado Đajić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.