Transfer

Damir Efendić novi igrač RK Vogošća

Objavljeno: 13.08.2018. u 18:44

Uprava Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills za narednu sezonu angažovala je povremenog reprezentativca BiH Damira Efendića.

Efendić je prošlu sezonu igrao za RK Sloga iz Doboja, nakon čega je odlučio da svoju karijeru nastavi u Vogošći, saopćeno je iz RK Vogošća.

- Zadovoljstvo je biti novi član Vogošće, kluba koji je stabilan posljednjih nekoliko godina i konstantno raste. Zadovoljan sam kvalitetom i hemijom unutar ekipe i nadam se da ćemo uspjeti ostvariti zacrtane ciljeve - rekao je Efendić.

Ugovor sa Efendićem potpisao je direktor kluba Elvir Kituša, koji ističe da je dovođenje ovog rukometaša odličan potez kluba.

- Možemo biti zadovoljni dolaskom Damira i smatram da smo uradili odličan potez. Damir je jedan sjajan momak koji iza sebe ima puno iskustva i kvaliteta, tako da nema sumnje da će opravdati naša očekivanja. U toku su pripreme ekipe, odlasci na turnire i nadam se da ćemo sa ovim sastavom uspjeti ostvariti naše ambicije - izjavio je Kituša.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije