open-navfaktor-logo
search
Prognoza
Danas sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, kako će biti narednih dana
U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.
18.10.2022. u 08:20
get url
text

Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove ima magle i niskih oblaka. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i 10, na jugu do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U kotlinskim dijelovima moguća je magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko šest, a najviša dnevna oko 22 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle i niskih oblaka. U Bosni se očekuje naoblačenje tokom noći na četvrtak. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i devet, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23, na jugu zemlje do 25 stepeni.

U četvrtak U Bosni pretežno oblačno prijepodne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. U Hercegovini sunačanije. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje od 22 do 25 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između tri i devet, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 23 stepena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.