navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač u mukama

Dao joj 46 miliona dolara: Phil Collins želi izbaciti iz kuće bivšu koja se potajno udala, ona ne pristaje

Bivša supruga Phila Collinsa prije dva mjeseca udala se za drugog muškarca, no iz njegove kuće u Miamiju odbija iseliti, uprkos milionima koje je dobila nakon razvoda.

Objavljeno: 11.10.2020. u 20:01
get url
text

Slavni pjevač u velikoj je svađi s bivšom suprugom, piše TMZ

Prema navodima izvora bliskih njemu, Phil pokušava izbaciti bivšu suprugu Orianne Cevey iz kuće u Miamiju, na šta ona nikako ne želi pristati.

Muzičar je navodno podnio tužbu i zahtjev za njenim iseljenjem, a Orianne je izjavila da ne namjerava iseliti iz kuće te je promijenila sve šifre sigurnosnih uređaja, izvještava TMZ.

Dvadesetjednu godinu mlađa Cevey treća je supruga Phila Collinsa. Vjenčali su se 1999. godine, dobili dva sina te rastali 2008. godine. Pomirili su se 2016. nakon što se Orianne razvela od Charlesa Mejjatija, no sreća nije dugo trajala.

Prije dva mjeseca Oriana je lagala Philu da ide na poslovni put, te se krišom udala za Thomasa Batesa. Ipak, iz vile u Miamiju ne želi iseliti.

Šuška se da je to razbjesnilo Phila jer je, nakon razvoda, majci svoja dva sina isplatio 46 miliona dolara.

Orianne pak smatra kako bi trebali ponovo razgovarati o novcu jer je u braku s Charlesom Mejjatijem donijela puno loših poslovnih i finansijskih odluka.