navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Fudbaler ima novi plan

David Beckham sa Guyem Ritchiejem pokreće novi biznis

Spomenuta palata nalazi se u blizini porodične kuće Beckhamovih, što je svakako prilika za ovog fudbalera da bude blizu svoje porodice s obzirom na to da trenutno boravi u SAD-u zbog obaveza u vezi s ulogom fudbalskog trenera

Objavljeno: 01.10.2018. u 12:08
get url
text

Poznati britanski nekadašnji fudbaler David Beckham i njegov prijatelj, engleski reditelj Guy Ritchie pokreću novi biznis. Naime, oni su za tri miliona funti (oko 6,5 miliona KM) kupili palaču "Walmer" u Notting Hillu, a plan im je da otvore pivnicu, prenose britanski mediji.

Navodno im je želja da renoviraju prostor te da privuku isključivo klijentelu koja ima dovoljno novca da sebi priušti ovu vrstu luksuza. U skladu s tim će pivnica biti poput svjetskog kluba koji ima privatne članove iz svijeta filma, muzike i medija.

– On ne može dočekati da počne raditi na svom novom dvorcu. To je nešto što želi raditi – rekao je izvor blizak Beckhamu, te dodao da u pivnici planiraju prodavati najskuplja vina na svijetu.

Spomenuta palata nalazi se u blizini porodične kuće Beckhamovih, što je svakako priika za ovog fudbalera da bude blizu svoje porodice s obzirom na to da trenutno boravi u Americi zbog obaveza u vezi s ulogom fudbalskog trenera.