open-navfaktor-logo
search
Reprezentativac Belgije
De Bruyne misli da su on i njegova porodica preboljeli koronavirus
Kevin De Bruyne, veznjak Manchester Cityja, vjeruje da su on i njegova porodica preboljeli koronavirusu, a da nisu ni znali da su zaraženi.
18.04.2020. u 12:10
get url
text

U razgovoru za Sky Sports, reprezentativac Belgije je kazao da misli da su se on i njegova porodica na početku obavezne izolacije u Velikoj Britaniji zarazili koronavirusom, dodajući da za to ipak nema nikakvu potvrdu jer su bolest preboljeli u svom domu u Manchesteru, prenosi Anadolu Agency (AA).

Istakao je da nikada nisu testirani kada su se pojavili prvi simptomi, ali i nakon toga.

- Krenulo je na početku, odmah nakon što je u Velikoj Britaniji proglašena karantina i trajalo je dugo, osam ili devet dana - rekao je De Bruyne, dodajući da su se simptomi prvo pojavili kod njegovog mlađeg sina.

- Počelo je s našim mlađim sinom, zatim sa starijim, pa s mojom suprugom i konačno sa mnom. Ne mogu sa sigurnošću tvrditi da smo imali koronavirus jer nas niko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana porodice u izolaciji - dodao je.

Na kraju je istakao da je najvažnije da su se svi oporavili i da su dobro.

- Srećom, preboljeli smo sve to i izvukli smo se. Posljednje dvije sedmice smo dobro. Navikli smo se na život u izolaciji i stekli neku rutinu u njoj - kazao je veznjak Cityja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.