OBN TV

Dejana Rosuljaš Špiler ugostila najpoznatiju pljačkašicu na planeti

Objavljeno: 06.12.2018. u 11:30

Slavna Olivera Ćirković Dejani je ispričala detalje iz burnog života

Dejana Rosuljaš Špiler

Ove nedjelje najdugovječniji talk show u regiji donosi ekskluzivnu ispovijest žene koja je bila mozak najvećih pljačkaških operacija u ovom stoljeću: brzih, hrabrih i zaista drskih krađa.

Slavna Olivera Ćirković Dejani je uživo ispričala detalje iz burnog života, a koje je pretočila u jako popularan roman. Na mnoga iskustva najslavnije pljačkašice današnjice čuli su se mnogi uzdasi u studiju. Pored Olivere u nedjeljnoj emisiji u studiju će biti Nina Prlja koja će pričati o spletu životnih okolnosti koje su je dovele iza rešetaka te kako je preživjela taj period. Dejan Stanković će sa Dejanom podijeliti svoje iskustvo ovisnosti o kocki te kako je iz svega izašao kao pobjednik i danas radi na edukaciji mladih.

Subotnja tema su muško-ženska prijateljstva, te jesu li ona stvarnost ili mit? Iako mnogi sumnjaju kako pripadnici različitih polova mogu ostvariti prijateljsku vezu, mnogi dokazi to pobijaju. Međutim, kao i mnoge teme iz ovog domena, i ova izazova salve smijeha, provokacija i duhovitih opaski. Emisija je iznimno zabavna i to zahvaljujući gostima: Dejanu Pantiću, Sandri Petrović, Slavici Marić, Jasni Đokić, Nikoli Radanoviću, Bojanu Maroviću, Dani Ristić, Saša Kecmanu i Nejri Ibrić.

I ovoga vikenda najbolja izdanja Dejana Talk Showa u ovoj sezoni sa ekskluzivnim gostima i temama počinju u 17.30 sati.

Izvor:   Marketing

Vezani članci

Iz kategorije