open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Dejana Talk Show: Nova jubilarna 10. sezona počinje u subotu
Gosti su penzioneri koji pokušavaju pobijediti vrijeme svojim vedrim duhom
13.09.2018. u 12:09
get url
text

Nova 10. sezona najdugovječnijeg talk show programa u BiH počinje 15. septembra/rujna u starom terminu, s novim gostima i temama!

Iz dobro poznatog studija pozdravit će vas ponovno šarmantna Dejana Rosuljaš Špiler. Novi početak donosi osvježenja i teme koje ste čekali da budu ekranizirane, a one će vas i dalje šokirati, oduševljavati, zabavljati i rastuživati. Život u BiH obojen je baš svim tim emocijama tako da će i priče imati sve dimenzije Balkana. Dejana će jubilarnu 10. sezonu otvoriti onima koji su treću životnu dob dočekali na poseban način.  

Gosti su penzioneri koji pokušavaju pobijediti vrijeme svojim vedrim duhom: Gordana Sarić, Mubera Šabanović, Rahima Halimanović, Halid Begić, Nezir Muratović, Meho Lukač, Nermina Ibričević, Azemina Kulo, Selveta Mandić, Ramiz Pleh, Nazif Daglar, Reuf Ibrahimagić i Jasmina Koštović. Potom će tema biti muzika, uz koju se svi bolje osjećamo. U vremenu hiperprodukcije bit će riječi o pjesmama koje su hrana za dušu i koje nikada ne umiru. Gosti ove emisije bit će Mirko Šenkovski Geronimo, bend Legende te mladi Bogdan Vujić i Kreative Bend Sarajevo.

Vi samo odlučite vikendom od 17:30 sati biti ispred TV ekrana a ekipa emisije će sve učiniti da vas zarazi pozitivnom energijom iz studija i pričama od kojih zastaje dah.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.