Dejana Talk Show za vikend donosi inovacije i savjete za ljetne pripreme

Objavljeno: 01.06.17 u 14:06

Dejana Talk Show ovoga vikenda nudi dvije iznimno interesantne emisiije prikladne mjesecu junu. Ulazimo lagano u ljetno razdoblje, a pravi je to trenutak za opuštene teme koje se gledaju u hladu svog doma.

 

Dejana Rosuljaš
Dejana Rosuljaš

U subotu gledamo inovatore, a u nedjelju savjete kako se pripremiti za ljeto. Inovatori iz BiH uživaju veliki ugled na svjetskoj promotivnoj sceni tehničko-tehnološkog stvaralaštva, a članovi Asocijacije inovatora BiH (AIBiH) već godinama na različitim izložbama inovacija osvajaju medalje.

Gosti subotnjeg izdanja Dejana Talk Showa su inovatori i koji će predstaviti svoje praktične izume. Jedan od najzanimljivijih izuma koji ćete moći vidjeti je pametna cipela koja pomaže slijepim osobama pri kretanju. Dan poslije 4. juna u 17.30 sati možete očekivati jednu sasvim ljetnu temu u Dejana Talk Showu.

Kako je došlo vrijeme godišnjih odmora, svi se panično spremamo na more, punimo velike kofere potrebnim i nepotrebnim stvarima. Ipak, kako biste bili apsolutno trendovski vladari plaže, na neke stvari morate obratiti vise pažnje.

Kroz ovu emisiju OBN TV donosi savjete kako u potpunosti spremno dočekati odmor i morske radosti.

-Sigurni smo kako ćete kroz vikend emisije Dejana Talk showa 3. i 4. juna dobro se zabaviti, naučiti neke korisne stvari i provesti ugodnih tri sata uz TV ekrane - kažu iz PR odjela Televizije OBN.