Dejana Talk Show za vikend o muškarcima u salonu za uljepšavanje

Objavljeno: 12.10.17 u 11:14

Nova sezona "Dejana talk showa" tek što je počela, a već se nastavljaju nizati sjajne teme. Subota je rezervirana za bolne zglobove i artritis, a nedjelja za ispovijesti muškaraca iz salona za uljepšavanje.

 

Kad zglobovi zaškripe i ukoče se, jedina želja nam je da se vratimo na staro, ali kod artritisa, povratka na staro nema. Ipak, ranim prepoznavanjem i početkom lječenja, bolest se može uspješno kontrolirati. Kako otkriti artritis, kako ga liječiti i kako s njim živjeti? U subotu ćemo vidjeti nove priče o ljudima koji su uspjeli na vrijeme otkriti ovu podmuklu bolest kako bi se s njom mogli boriti svim raspoloživom sredstvima.

Nedjelja od 17:30h na OBN-u je rezervirana za muškarce u salonima za uljepšavanje. Suvremeni muškarci sve više paze na svoj izgled i toga se ne stide. Pitanje dobrog i njegovanog izgleda i njima je podjednako bitno kao i nježnijem polu. Zato više nije rijetkost da se udobno smješteni u fotelji kozmetičkog salona nađete u društvu muškarca koji također čeka svoj red za farbanje kose. Dejanini gosti su mladi muškarci koji imaju štošta reći na ovu intrigantnu temu.

Najdugovječniji talk show u BiH kojem je moderator Dejana Rosuljaš možete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN.