Delegacija Općine Centar posjetila župni ured sv. Josipa

Objavljeno: 27.12.17 u 16:46

Povodom velikog katoličkog blagdana Božića i predstojećih novogodišnjih praznika načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić sa predsjedavajućom Općinskog vijeća Karolinom Karačić i saradnicima, posjetio je župni ured sv. Josipa na Marijinom Dvoru u Sarajevu gdje ih je ugostio župnik velečasni Oliver Jurišić.

Vrata Općine Centar uvijek otvorena za sve njene građane
Vrata Općine Centar uvijek otvorena za sve njene građane

Zaželjevši sretne praznike Ajnadžić i Karačić poručili su da su vrata Općine Centar uvijek otvorena za sve njene građane.

- Radujemo se što ćemo zajedno izgrađivati društvenu zajednicu u kojoj ćemo živjeti i ići ka Evropskoj uniji. Različitost našeg društva je naša prednost. Želimo da se, kao dobre komšije, oslanjamo jedni na druge i zajedno izgrađujemo u najboljem mogućem smislu našu lokalnu zajednicu. Upućujemo iskrene i srdačne čestitke sa željama da dane blagdana provedete u dobrom zdravlju i radosti, sa vjerom i nadom u bolju zajedničku budućnost - istakao je Ajnadžić.

Župnik Jurišić se zahvalio predstavnicima Općine na posjeti i čestitkama za praznike.

- Don Luka Brković nedavno je otišao u penziju, a ja sam nastavio njegov rad. Prenio mi je pozitivna iskustva koja je imao sa Općinom Centar i nadam se da će dobra saradnja biti nastavljena i u budućnosti - istakao je Jurišić, navodi se u saopćenju Općine Centar.