navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Čista magija

Demi Moore i Bruce Willis dobili unuku: Porodila se njihova najstarija kćerka Rumer

Rumer Willis, 34-godišnja najstarija kćerka Brucea Willisa i Demi Moore, postala je majka.

Objavljeno: 26.04.2023. u 11:02
get url
text

"Čista magija", napisala je pjevačica i glumica u opisu prve fotografije svoje djevojčice objavljene na Instagramu.

- Louetta Isley Thomas Willis. Ti si čista magija. Rođena kod kuće u utorak, 18. aprila. Ti si više nego što smo ikada mogli sanjati - napisala je 34-godišnja kćerka bivšeg holivudskog para Brucea Willisa i Demi Moore.

Sredinom marta u svom domu u Los Angelesu Rumer je priredila baby shower okupivši najbliže prijatelje i porodicu na posebnom druženju.

Njena mama Demi bila je među prisutnima zajedno s pomajkom Emmom Heming i sestrama Tallulah, Scout, Evelyn i Mabel.

Rumerin otac, Bruce Willis, bio je primjetno odsutan sa zabave koja je održana nakon što je porodica izašla u javnost s njegovom dijagnozom frontotemporalne demencije (FTD).

Bruceovo stanje uzrokuje probleme s ponašanjem i jezikom, potvrdili su njegovi voljeni u prošlomjesečnoj izjavi koja je glasila:

"Kao porodica, htjeli smo iskoristiti ovu priliku da vam svima zahvalimo na izljevu ljubavi i suosjećanja prema Bruceu u proteklih 10 mjeseci. Vaša velikodušnost duha bila je nevjerovatna i mi smo vam silno zahvalni na tome. Zbog vaše ljubaznosti i zato što znamo da volite Brucea koliko i mi, htjeli smo vas obavijestiti. Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022, njegovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)