Moda

Deset najpopularnijih dizajnerskih komada na svijetu

Objavljeno: 13.05.2019. u 08:19

Modni pretraživač Lyst četiri puta godišnje kreira listu najpopularnijih dizajnerskih brendova i proizvoda

Modni pretraživač Lyst četiri puta godišnje kreira listu najpopularnijih dizajnerskih brendova i proizvoda, koja je dobijena prema analitici i broju pretraživanja.

Da bi rezultati bili što precizniji, sajt analizira ponašanje i navike online kupovine više od 5 miliona osoba koje pretražuju i kupuju modne komade iz više od 12 hiljada online radnji. Formula iza indexa gleda na konverzacijska ocjenjivanja i prodaju, kao i na spominjanje brendova i dizajnera na društvenim mrežama u periodu od tri mjeseca.

Tako se dobija velika lista proizvoda koji su najviše kupovani ili jednostavno spominjani od strane ljudi. Prema rezultatima, među deset najpopularnijih dizajnerskih komada na svijetu su Le Chiquito torba brenda "Jacquemus", "Gucci" kaiš sa logom, Alexander McQueen patike, "Prada" rajf sa nitnama, Sandy Liang vunena jakna, "Fendi" baget torba, "Gucci" Ace patike, Proenza Schouler rolka, Chloé Sawyer sandale-papuče i "Nike Pro" hidžab.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije