Ostao u Italiji

Dijamant uživa sa porodicom: Edin Džeko odmara u raju za bogataše

Objavljeno: 12.06.2019. u 19:13

Portofino je malo turističko mjesto, a već duži niz godina privlači mnoge posjetitelje i to najviše elitu

Džeko je ostao u Italiji

FOTO: INSTAGRAM

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, sinoć je protiv Italije odigrao posljednju utakmicu ove sezone, a od danas je već na odmoru.

Dijamant i njegova porodica nisu napustili Italiju i odlučili su se za posjetu malog turističkog mjesta Portofina, što su Edin i njegova supruga Amra Silajdžić-Džeko potvrdili fotografijama na društvenim mrežama.

Portofino je malo turističko mjesto u Ligurskom moru, nedaleko od Genove, a već duži niz godina privlači mnoge posjetitelje i to najviše elitu.

Portofino je mjesto koje je "stvoreno" za uživanje  FOTO: INSTAGRAM

Ovo simpatično malo mjesto svakom turistu pruža mogućnost da okuša kako to izgleda godišnji odmor kada je sve podređeno samo za vaše uživanje.

Portofino se smatra odredištem gdje dolaze bogataši iz cijele Evrope, kako bi pobjegli od buke i stresa iz svakodnevnog života, a ovo mjesto posjetili su mnogi glumci kao što je Elizabeth Taylor, Clark Gable, te filizof Friedrich Nietzsche.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije