open-navfaktor-logo
search
Muzička zvijezda
Dino Merlin za Novu godinu pjeva u Baru, novi album zbog korone još na čekanju
Dino Merlin već godinama je najtraženija muzička zvijezda u regionu.
20.11.2021. u 22:48
get url
text

Za Novu godinu je imao veliki broj ponuda za koncerte, a na kraju je odlučio da će zabavljati stanovnike i turiste Bara u Crnoj Gori, gdje će s njim nastupiti i Senidah.
Ovu infomaciju objavili su iz Turističke organizacije Opštine Bar i Opštine Bar.

- Bar će i ove godine biti centar dobre zabave i praznične atmosfere, koju će upotpuniti novogodišnji bazar i praznično okićene gastro kućice i štandovi. Prilikom organizovanja novogodišnjeg programa pridržavat ćemo se epidemioloških mjera koje propisuje Ministarstvo zdravlja, i koristimo ovu priliku da apelujemo na sve sugrađane i goste koji planiraju da posjete naš grad da se vakcinišu i time zajednički doprinesemo borbi protiv pandemije Covid-19 - rekli su iz Turističke organizacije Opštine Bar.

Dino Merlin i Senidah na novogodišnjem dočeku izvest će njihov duet "Dođi". Na repertoaru će se naći najveći hitovi iz Merlinove impresivne karijere.
Publika širom regiona s nestrpljenjem očekuje novi album Dine Merlina, koji je nekoliko puta prolongiran zbog koronavirusa. Naime, njegov menadžment planira veliku turneju širom svijeta nakon izdavanja albuma, ali sve je to upitno zbog novih mjera koje su ponovo na snazi zbog pogoršanja situacije sa pandemijom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.